Mourinho od uprave traži da Carricku produži ugovor

Carricku novi ugovor?

Mourinho od uprave traži da Carricku produži ugovor

Edmir Škorić

Jedan od najboljih Unitedovih igrača ove sezone je iskusni veznjak Michael Carrick.

Mourinho ima mnoge zvijezde u timu, svi odrađuju svoje zadatke i United je u sjajnoj seriji, no samo s jednim igračem u timu - Crveni vragovi ne gube.

Taj igrač je Carrick, zahvalni veznjak, koji odrađuje veliki dio posla u igri Uniteda, bez obzira što ne postiže golove ili asistira.

Njemu ugovor s Unitedom ističe na kraju sezone, a Mourinho je zatražio od uprave kluba da ponudi novi ugovor Carricku. Portugalac je direktorima kluba naglasio da je Carrick jako bitan za njegov tim i želi da mu se omogući ostanak na još jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski nogometaš je upisao više od 300 nastupa za ekipu Uniteda, uglavnom dok je bio Sir Alex Ferguson, a trenirali su ga u posljednjih 10 godina i Louis van Gaal, David Moyes i danas evo Mourinho.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi