Mourinho odgovorio ko su mu najveći rivali i najbolji igrači

Portugalac otkriva

Mourinho odgovorio ko su mu najveći rivali i najbolji igrači

Edmir Škorić

Kontroverzni portugalski trener Jose Mourinho još uvijek je slobodan.

Mourinho je krajem prošle godine dobio otkaz u Chelseaju, no ni sada kada je slobodan nema mira, obzirom da stalno puni novinske redove.

U jednom od intervjua pitali su ga ko je najbolji igrač kojeg je imao priliku da trenira.

"Teško je zaista reći budući da sam trenirao mnoge vrhunske igrače. U Chelseaju sam trenirao Lamparda, koji je vjerovatno najbolji igra u posljednjih 10 godina Premier lige. U Interu sam imao Zlatana i Zanettija, a u Madridu Ronalda. Kada sam se vratio u Chelsea, također sam imao mnoge sjajne igrače", kazao je Mourinho.

A njegovi najveći rivali u karijeri?

"U prvom mandatu s Chelseajem to su bili Arsenal i United, a u Interu su bili Milan i Juventus glavni rivali. U Madridu, logično, Barcelona je bila glavni rival".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi