Mourinho odgovorio na glasine: Vraća li se Ibrahimović?
Švedski napadač je za Manchester United već imao priliku igrati u razdoblju od juLa 2016. godine do marta 2018., i to vrlo uspješno (Foto: EPA)

Navodno Ibra napušta LA Galaxy

Mourinho odgovorio na glasine: Vraća li se Ibrahimović?

Brojni svjetski mediji u posljednje vrijeme sve više špekulišu da bi se Zlatan Ibrahimović mogao vratiti u Evropu. 

Iako sa Los Angeles Galaxyjem ima ugovor do decembra 2019. godine, Ibrahimović je navodno spreman da se vrati na evropske terene, a klub s kojim se dovodi u vezu je, ni manje ni više, nego Manchester United čiji je dres nosio upravo prije odlaska "preko bare".

Takve špekulacije dodatno je podgrijao i Ibrahimovićev agent Mino Raiola, međutim od povratka, barem prema riječima menadžera Manchester Uniteda, neće biti ništa.

"Ibrahimović nije opcija, tako nešto se neće dogoditi", kazao je Jose Mourinho na pitanje da li je moguć povratak sjajnog golgetera na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako ima već 37 godina Ibrahimović je u MLS-u pokazao kako nije za staro gvožđe, čemu i prilog ide i to što je u 24 utakmice postigao 22 pogodaka za Los Angeles Galaxy.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi