Mourinho odgovorio Scholesu: Neka priča šta god hoće

Nakon kritika

Mourinho odgovorio Scholesu: Neka priča šta god hoće

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho našao se na udaru kritika legendarnog fudbalera Crvenih đavola Paula Scholesa koji ga je, između ostalog, nazvao "sramotom za klub".

Scholesu se ne sviđaju ni Mourinhovi rezultati, ali ni njegovo ponašanje, koje ponekad zaista djeluje previše arogantno. No, to nije nešto na šta nismo navikli od Portugalca.

Mourinho je čuo Scholesove kritike, ali se na njih nije želio previše obazirati. Ipak je dao komentar, baš u svom stilu.

"Ne zanima me šta priča. Ne želim znati šta je Scholes rekao. Slobodan je da misli i da kaže šta god hoće, kao i svi ostali", rekao je Mourinho, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To isto važi i za navijače koji su uzvikivali 'u napad' tokom drugog poluvremena utakmice sa Valencijom".

Jose Mourinho sa Unitedom bilježi vrlo loše rezultate, a nakon sedam kola u Premier ligi zauzima tek deseto mjesto.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mr.Balboa
Zanimat ce te kada dobijes otkaz,a Bogami bi te trebalo itekako zanimati,jer ti vodis jednog Giganta a ne neku srednju ekipu....
13 2
Prle
Ne zanima njega ga otkaz jer ako ga dobije prijevremeno, moraju mu isplatiti milione.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi