Mourinho odlučio, jedan igrač će biti prodan u januaru
EPA

Izgubio strpljenje

Mourinho odlučio, jedan igrač će biti prodan u januaru

Engleski mediji su objavili da je Luke Shaw od strane trenera Manchester Uniteda označen kao višak na Old Traffordu. 

Shaw je na Old Trafford stigao 2014. godine iz Southamptona za oko 37 miliona eura, međutim brojne povrede su ga spriječile u tome da opravda očekivanja i čini se da je njegovo vrijeme u Manchester Unitedu isteklo. 

Trener Jose Mourinho je javno kritikovao Shawa, pružio mu šansu u nekoliko utakmica, ali ono što je pokazao bilo je neuvjerljivo, pa je stoga Portugalac navodno odlučio da ga proda u narednom prijelaznom roku. 

Ovaj engleski fudbaler sa Manchester Unitedom ima ugovor do ljeta naredne godine i izvjesno je da će Crveni đavoli iskoristiti posljednju priliku da barem vrate dio uloženog novca. 

Među onima koji su razočarani onim što je Shaw pokazao je i legendarni fudbaler Manchester Uniteda Paul Scholes. 

"Shaw je veliko razočarenje. Od njega se očekivalo mnogo više nakon što je pružao dobre partije za Southampton i reprezentaciju, ali iz nekog razloga više nije onaj stari. Teško je reći šta se tačno dešava. Da li je potpuno fokusiran na fudbal ili nešto drugo, ne znam", kazao je Scholes. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije