Mourinho opet podigao tri prsta, ali s drugim povodom!
Očigledno su tri prsta u zraku Mourinhov simbol kojim se brani od protivničkih navijača, a i nekako mu se tako 'poklopilo' jer iza tog gesta stoji nekoliko različitih priča

On tako odgovara na provokacije

Mourinho opet podigao tri prsta, ali s drugim povodom!

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho uvijek je u centru pažnje, posebno kada njegov tim gubi što se u posljednje vrijeme dešava (pre)često.

Nakon što je u subotu odgovorio podizanjem tri prsta na provokacije navijača Chelseaja na Stamford Bridgeu, Mourinho je istu stvar napravio i sinoć ali ovoga puta s drugim povodom.

Očigledno su tri prsta u zraku Mourinhov simbol kojim se brani od protivničkih navijača, a i nekako mu se tako 'poklopilo' jer iza tog gesta stoji nekoliko različitih priča.

U sudijskoj nadoknadi utakmice sa Juventusom, navijači kluba iz Torina su Mourinhu zapjevali jednu pjesmu na šta im je Portugalac odgovorio sa podignuta tri prsta. Time je Jose aludirao na tripletu osvojenu sa Interom (Seria A, Kup i Liga prvaka) 2010. godine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inter je jedini italijanski klub kojem je pošlo za rukom da u jednoj sezoni objedini ta tri trofeja, a zanimljivo je da Juventus to nikada nije učinio iako je mnogo puta bio nadomak takvog podviga, posljednji put pretprošle sezone kada je u finalu Lige prvaka izgubio od Real Madrida.

Podsjetimo, Mourinho je navijačima Chelseaja za vikend pokazivao tri prsta koja simbolizuju tri titule Premier lige koje je osvojio dok je vodio taj klub i na taj način zatražio poštovanje. U cijeloj historiji, Chelsea je osvojio šest šampionskih titula.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mr.Balboa
Mourinho Zizka ;) hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi