Mourinho ponovo kupuje u Atleticu?

Želi dovesti napadača

Mourinho ponovo kupuje u Atleticu?

Jose Mourinho namjerava u januarskom prijelaznom roku znatno ojačati redove Chelseaja. 

Portugalskom treneru osladile su se prijašnje kupovine u Atletico Madridu, a sljedeći u nizu koji bi Španiju mogao zamijeniti sa Engleskom je 24-godišnji napadač Antoine Griezmann. 

Razlog u želji za dovođenjem Griezmanna leži u nezadovoljstvu Mourinha sa ovosezonskom formom Coste i Falcaa, pa je odlučio krenuti u potragu za novim napadačem i čini se da je pronašao pravo rješenje. 

Naravno, ne treba zaboraviti da se u cijeloj priči najviše pita trener Atletico Madrida i na slatkim mukama će biti ukoliko Mourinho odluči na ime obeštećenja platiti svotu od 40 miliona eura. 

Griezmann je stanovnik Vicente Calderona od 2014. godine i tokom svoje dosadašnje karijere još je nastupao za Real Sociedad. Za reprezentaciju Francuske je upisao 20 nastupa i pritom postigao pet golova. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti