Mourinho poslije Liverpoola: Vidjet ćemo šta kažu kritičari

Posebni nakon meča

Mourinho poslije Liverpoola: Vidjet ćemo šta kažu kritičari

Fudbaleri Manchester Uniteda i Liverpoola podijelili su bodove u današnjem meču 21. kola engleskog Premiershipa odigravši 1:1.

Trener Crvenih đavola Jose Mourinho poručio je nakon meča da je Liverpool bio pametniji u današnjem meču, ali nije djelovao pretjerano nezadovoljan rezultatom.

"Liverpool je bio pametniji. Znali su kako treba igrati i kontrolirati emocije. Bili su svjesni da će biti u problemima u posljednjim sekundama jer smo mi napadali, a oni su se branili. Vidjet ćemo šta kažu kritičari. Ja sam uživao, ali naravno da sam razočaran jer nismo osvojili sva tri boda", rekao je Mourinho poslije meča.

Podsjetimo da je United nakon ovog boda ostao na 6. mjestu Premiershipa sa 40 bodova, čak 12 manje od lidera Chelseaja i priča o tituli je za njih vjerovatno gotova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U narednom meču Manchester United gostuje kod Stoke Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi