Mourinho potvrdio odlazak veznjaka

Dao mu zeleno svjetlo za odlazak

Mourinho potvrdio odlazak veznjaka

Portugalski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Jose Mourinho potvrdio je odlazak veznog fudbalera ovog kluba.

Radi se o Francuzu Morganu Schneiderlinu koji ove sezone gotovo i ne igra za Crvene đavole jer se ne uklapa u Mourinhove zamisli.

"On je veliki profesionalac, fantastičan momak. Veoma iskren, otvoren i otvorio je svoje srce u nekoliko navrata. Moj odgovor je jednostavan: da on igra kontantno u prvoj postavi, rekao bih 'nema šanse da odeš', ali ako ne igra nemam pravo da mu kažem 'ti ne ideš nigdje'. Dakle, ako Uprava dobije dobru ponudu za fudbalera kao što je Morgan, nećemo stopirati njegov transfer", poručio je Jose.

Podsjetimo da je Schneiderlin stigao u United na ljeto 2015. godine, a da se za njegove usluge interesuju ekipe West Broma i Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi