Kinezi dobili poruku: Šta Mourinho misli o njihovom novcu?

Oglasio se i Posebni

Kinezi dobili poruku: Šta Mourinho misli o njihovom novcu?

Posljednjih mjeseci sve više velikih evropskih zvijezda odluči se otići na Daleki isto, odnosno u Kinu, koja im nudi daleko veće i bogatije ugovore od najvećih evropskih klubova.

Ipak, postoje i oni koji se vjerovatno nikada neće odlučiti za odlazak u Kinu, a jedan od njih je i trener Mancehster Uniteda Jose Mourinho.

"Kineski novac je veoma atraktivan, ali ja više volim svoj fudbal na najvišem nivou. Ja sam premlad da bih se odlučio na taj potez. Imam još mnogo godina pred sobom da bih se odlučio za ligu poput kineske. Želim ostati na najtežem mogućem mjestu za pobjedu i trenutno sam upravo tu", rekao je Mourinho pa se osvrnuo i na glasine o novom ugovoru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Manchester United mi nije ponudio novi ugovor. Ja ne očekujem od njih da to urade jer su mi već dali ugovor na tri godine".

Podsjetimo da je United nakon 17 kola Premiershipa na šestom mjestu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi