Mourinho pred Anfield: Liverpool ima sreće i nisu glupi da nas ne poštuju
Portugalski stručnjak vjeruje da je Liverpool na vrhu i da ima osjećaj sigurnosti, da mu sve polazi od ruke i da ima i dosta sreće na kraju svega

Filozofija Josea Mourinha

Mourinho pred Anfield: Liverpool ima sreće i nisu glupi da nas ne poštuju

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho izjavio je kako je Liverpool imao dosta sreće ove sezone.

Liverpool danas od 17 sati na Anfieldu traži pobjedu kojom će se vratiti na vrh Premier lige, dok s druge strane Manchester želi da izbjegne poraz i da pokuša možda pobjedom da se vrati u trku za prva četiri mjesta.

"Liverpool je vrlo uvjeren u sebe", rekao je Mourinho novinarima, pa je nastavio:

"Oni su na vrhu lige, imaju taj osjećaj - i znam da se osjećaju dobro - osjećaj 'sretnika', gdje sve ide u vašem smjeru. Znaju kako su pobijedili Everton, znaju i da su jedva izbjegli eliminaciju od Napolija u Ligi prvaka".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imaju takav osjećam koji sam i sam imao. Jednostavno, tada vam sve ide od ruke, uvjereni ste u sebe, stvari se odvijaju onako kako i želite", poručio je Mourinho.

"Mislim da je Liverpool očito vrlo, vrlo siguran, ali mislim da nisu glupi. Oni također znaju da je utakmica s nama teška. U Liverpoolu znaju za naše mane i vrline, mislim da će nas poštovati. Ako žele biti prvaci, potreban im je svaki bod i moraju da budu profesionalni, a profesionalci poštuju United. Znaju da možemo da odemo tamo i pobijedimo", ispalo je Jose na kraju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
U modernom fudbalu postoje samo dva trenera koji nose nadimak... POSEBNI-Murinjo... NAJDRAŽI-Amar Osim...
9 20
Gvardiola
Mogli bi oni i petardu danas primit
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi