4

Komentari (4)

Suad Šatara
Smetljaru portugalski. Da bi pobijedio neku ekipu, potrebno je napasti i igrati otvoreno a ne parkirati autobus. Kao kukavica si se zatvorio a igras kod kuce protiv ekipe koja ti bjezi 7 bodova.
adiii
Slazem se druze
galelija
Slažem se da je trebao igrati ofanzivnije, no ni to ne bi bio garant uspjeha, ali to da čovjeka koji je osvojio dvije Lige prvaka, Ligu Evrope, nacionalna prvenstva i Kupove u više različitih zemaljavnazivaš smetljarem??? Siguran sam da se i ti možeš pohvaliti sličnim uspjesima čim koristiš ovakve kvalifikacije, ili ti je ipak uloga gledaoca na turniru mjesnih zajednica najveći nogometni domet.
Suad Šatara
Njegove uspjehe na fudbalskim terenima niko ne spori no spori njegov "ciganski" način vođenja svih ekipa koje je vodio, od Intera, Chelsea itd itd. Njegovo je da vodi ekipu a naše kao gledaoca kao što si i ti sam, da gledamo i po potrebi i kritikujemo. Jednostavno, smetljar ostaje smetljar pa i da osvoji 20 liga prvaka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.