Mourinho puno priča, FA to jedva dočekao

Očekuje ga nova kazna?

Mourinho puno priča, FA to jedva dočekao

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda sinoć su remizirali na gostovanju u velikom derbiju protiv Liverpoola odigravši bez golova.

Iako se mnogo očekivalo od ovog derbija na kraju su navijači obje ekipe razočarani napustili stadion. Pred ovaj meč dosta prašine diglo se zbog toga što je FA odlučio da ovaj meč sudi Anthony Taylor koji je inače iz Manchestera.

Mourinho je kazao da ne želi puno da komentariše taj potez FA, jer su ga znali kažnjavati zbog svakakvih sitnica koje je govorio na račun sudija. Ipak, čini se da ni ova izjava nije promakla čelnicima engleskog Premiershipa koji su se odmah oglasili.

"Zaista ne znamo šta je Mourinho želio da kaže s tom izjavom. Očekujemo od njega sutra objašnjenje ili će u suprotnom ponovo biti kažnjen. Ovaj put će to biti žestoko da pokažemo da nećemo tolerisati takve izjave", poručili su iz FA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi