Nije mogao izdržati: Mourinho kritikovao Pogbu i Zlatana

Nakon meča protiv Liverpoola

Nije mogao izdržati: Mourinho kritikovao Pogbu i Zlatana

Manchester United je sinoć bio bezopasan na Anfieldu protiv Liverpoola u remiju 0:0.

Trener Crvenih đavola Jose Mourinho na konferenciji za novinare nakon utakmice nije djelovao posebno zadovoljan igrama dvije glavne zvijezde-Paula Pogbe i Zlatana Ibrahimovića.

Iako je sedmicama unazad branio Pogbu od kritika brojnih navijača ovog kluba, Mourinho je sinoć odlučio da im se pridruži i kaže da nije zadovoljan igrom Pogbe.

"Istina je, očekivao sam više prodora po strani na kojoj je igrao Pogba, ali to se nije desilo. Također, Zlatan je imao jednu veliku priliku i očekivao sam da će je realizirati. Odbrambeno smo igrali jako dobro, ali u napdu smo morali pokazati više", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Priliku za popravni Zlatan i Paul imat će u nedjelju kada Manchester United gostuje kod Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti