Mourinho "zaratio" i sa Pepeom?

Defanzivac bi mogao presjediti na klupi do kraja sezone

Mourinho "zaratio" i sa Pepeom?

A. Haznadarević

Sve je više istinskih ljubitelja Real Madrida, ali i velikih rivala koji su digli svoj glas protiv "gaženja" institucije Ikera Casillasa od strane trenera Josea Mourinha, a jedan od takvih je pomalo neočekivano postao i njegov sunarodnjak Pepe.

Ovaj stameni stoper je uvijek bio odan čovjek Mourinhu, a onda je nedavno prokomentarisao kako "izjave gospodina Mourinha vezane za Casillasa nisu adekvatne, jer je Iker institucija kluba i zaslužio je poštovanje".

 

Ubrzo je stigao odgovor Mourinha, koji je bez dlake na jeziku poručio Pepeu da je njegov jedini problem mladi konkurent Raphael Varane, međutim, prema pisanjima španskih medija, na tome se sukob neće zaustaviti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Trener Reala bi zbog toga vrlo jednostavno mogao Pepea ostaviti u drugom planu do kraja sezone, pa je na taj način defanzivac praktično već okončao sezonu. Pred Realom su završni mečevi Primere, te finale Kupa kralja u kojem će se suočiti sa Atletico Madridom, a koliko istine ima u tim navodima, saznat ćemo ubrzo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije