Mourinho: Rooney je zaslužio kaznu!

Portugalac počeo medijski rat

Mourinho: Rooney je zaslužio kaznu!

Trener Intera, kontroverzni Jose Mourinho započeo je medijski rat protiv Manchester Uniteda, protivnika italijanske ekipe u osmini finala Lige prvaka.

Portugalac se osvrnuo na situaciju s Wayneom Rooneyjem, kojeg je UEFA nakon pregledavanja video-snimke odlučila pomilovati, iako je u utakmici posljednjeg kola Lige prvaka, protiv Aalborga na Stamford Bridgeu, očito namjerno nagazio Kaspera Risgarda.

- Kad sam bio u Chelseaju, izgubili smo Michaela Essiena na tri utakmice u Ligi prvaka temeljem pregledavanja video-snimke. Nismo ga imali u objema utakmicama protiv Barcelone. Sada se ista stvar nije ponovila sa Rooneyjem, te će on biti na dispoziciji Manchester Unitedu za dvoboj s nama. Ne bih imao ništa protiv toga ako bi se pravila dosljedno poštivala. Očigledno, to nije slučaj - rekao je Mourinho.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti