Mourinho se u Makedoniji požalio da je jedan gol manji od drugog i da - bio je u pravu

Portugalac se žalio

Mourinho se u Makedoniji požalio da je jedan gol manji od drugog i da - bio je u pravu

E. Škorić

Zanimljiv trenutak dogodio se prije početka večerašnjeg duela između Shkendije i Tottenhama u 3. pretkolu Evropske lige.

Gosti iz Londona tokom zagrijavanja na stadionu "Todor Proeski" tražili su zamjenu golova, jer je, prema tvrdnjama Josea Mourinha, jedan bio pet centimetara niži.

Zapravo, Mourinhu je na taj propust ukazao jedan od golmana, a onda se Portugalac i sam uvjerio, a zatim prijavio službeniku UEFA-e.

"Golmani su mi rekli da je jedan od golova bio manji i stvarno je bio. Obavijestili smo delegata i nakon mjerenja dužnosnika UEFA-e utvrđeno je da je kraći za desetak centimetara. "Željeli smo ga promijeniti i donijeti gol s pravom dimenzijom, što se i dogodilo", kazao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kako god, njegov Tottenham je slavio s 3:1 i igrat će u play-offu Evropske lige protiv Maccabi Haife, a taj meč na programu je 1. oktobra.

Top Komentari

Penderinos
Nije lako ni onim golmanima, gledaj ti koliko je to
9 0
Sanagoal
Pobjedili bi oni i da su Makedonci igrali na male golove ?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi