Mourinho se vraća u Real Madrid?

Portugalac ljetos odbio ponudu madridskog tima

Mourinho se vraća u Real Madrid?

Endin Čaušević

Bivši predsjednik Real Madrida Ramon Calderon izjavio je da postoji mogućnost da se Jose Mourinho vrati u kraljevski klub.

Calderon je izjavio da bi volio da Portugalac ponovo preuzme klupu Reala i ostane tamo duže nego prošli put.

On je dodao da je Florentino ovog ljeta pokušavao da vrati Mourinha u Real, ali je Portugalac odlučio da ostane u Chelseaju.

"Ako dobije otkaz u londonskom klubu siguran sam da će Perez tražiti od Mourinha da se vrati u Madrid. Na ljeto je želio da on naslijedi Ancelottija, ali Mourinho je odbio", rekao je Calderon.

Calderon je prokomentarisao i glasine oko dolaska Edena Hazarda u kraljevski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ja znam da je Real zainteresovan da ga dovede, vidjet ćemo kako će se razvijati njegova situacija u Chelseaju. Možda na ljeto i promijeni klub", zaključio je Calderon.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti