Mourinho tjera Van Gaalova pojačanja

Romero napušta Old Trafford

Mourinho tjera Van Gaalova pojačanja

E. Škorić

Argentinski golman Sergio Romero mogao bi vrlo brzo napustiti redove Manchester Uniteda.

Ono što je Louis van Gaal dovodio u svoje vrijeme, sada Jose Mourino tjera iz kluba. Prema pisanju otočkih medija, rezervni golman Romero najvjerovatnije će napustiti Old Trafford.

Za iskusnog golmana zainteresovana je Boca Juniors, koja namjerava da dogovori njegov transfer do ljeta.

Romero je u United stigao iz Sampdorije, ali nije dobio pravu šansu, što je i normalno, obzirom da je prvi izbor u klubu sjajni španski golman David de Gea, kojem ipak Mourinho daleko više vjeruje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Romero je u Unitedu ukupno sakupio 15 nastupa, a to je uglavnom bilo u mečevima kupova ili evropskih takmičenja. Ranije je 29-godišnji golman branio za Racing, AZ, a jedno vrijeme je proveo na posudbi u Monacu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi