Mourinho u nevjerici: Kome ovo pjevaju?

Pjesma za Forlana

Mourinho u nevjerici: Kome ovo pjevaju?

Midhat Šljivak

Urnebesna scena dogodila se za vrijeme utakmice između Sunderlanda i Manchester Uniteda.

Navijači Crvenih đavola s Old Trafforda bili su izuzetno raspoloženi, jer je njihov tim imao sigurno prednost, te su pjesmom pozdravljali svoje ljubimce.

Ipak, potom su se sjetili i nekadašnjeg fudbalera Uniteda. Radi se o Urugvajcu Diegu Forlanu, pa se s tribina stadiona Svjetlosti moglo čuti "Diego, Diego".

Menadžeru kluba Joseu Mourinhu bilo je nejasno kome pjevaju ovu pjesmu. Pitao je Michaela Carricka o kome se radi, a kada mu je ovaj objasnio, Posebni se slatko nasmijao.

Diego Forlan je kao velika zvijezda došao u Manchester United 2002. godine. Ipak, u četiri godine na Old Traffordu je uglavnom šansu dobijao s klupe, a postigao je 17 golova u 98 nastupa.

Međutim, ostao je u pamćenju navijača Uniteda kao legenda jer je dao dva gola velikom rivalu Liverpoolu u decembru 2002. godine, što ga je zauvijek urezalo u sjećanje navijača tima iz Manchestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:



Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi