Mourinho umjesto Džeke želi Eto'oa

Portugalac želi ponovo Kamerunca u svojoj ekipi

Mourinho umjesto Džeke želi Eto'oa

Kako pišu španski mediji, trener Real Madrida Jose Mourinho želi u svojoj ekipi vidjeti kamerunskog napadača Intera Samuela Eto'oa.

Teža povreda Argentinca Gonzala Higuaina otupila je napad madridske ekipe, a njegova zamjena Karim Benzema daleko je od prva forme koju od svojih igrača zahtijeva Mourihno.

Kraljevski klub iz tog se razloga okrenuo drugim riješenjima, a jedno vrijeme se u opcijama spominjao i reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

Čini se, međutim, kako Mourinho ipak nema namjeru dovoditi Džeku na Santiago Bernabe, te da više vjeruje Eto'ou, s kojim je imao odličnu saradnju u vrijeme kada je vodio Inter.

Eto'o je već ranije nosio dres Reala, ali je tamo okarakterisan kao neperspektivan, te je prodan Mallorci, odakle je otišao put Barcelone gdje se profilirao u jednog od najboljih napadača na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.