Mourinho uveo novo pravilo koje se neće svidjeti igračima

Imat će slobodan dan pod jednim uslovom

Mourinho uveo novo pravilo koje se neće svidjeti igračima

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda proteklog vikenda poraženi su na domaćem terenu od gradskog rivala Manchester Cityja.

Ekipa Pepa Guardiole je u okviru 4. kola Premiershipa ostvarila veliku pobjedu na Old Traffordu protiv novog Uniteda. Ovo je bio još jedan poraz Mourinha protiv Guardiole, pa je Portugalac odlučio da uvede novo pravilo u tim.

Naime, Mourinho pokušava na sve načine da motiviše svoje fudbalere, jer navijači od njih očekuju osvajanje titule prvaka na kraju ove sezone. Iako je ovaj poraz teško pao Crvenim đavolima na kraju je Mourinho uspio smisliti jedno zanimljivo pravilo.

Već godinama igrači Uniteda nakon utakmice imaju slobodan dan, ali Mourinho to mijenja. Naime, oni će imati slobodan dan samo u slučaju da osvoje tri boda prethodnoj utakmici. Čini se da je Portugalac smislio novu motivaciju, ali vrijeme će pokazati koliko će mu se ona isplatiti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti