Mourinhova kratka ispovijest: Uh, bilo je teško

Kako je doveo Pogbu?

Mourinhova kratka ispovijest: Uh, bilo je teško

Edmir Škorić

Jose Mourinho ispričao je kako je uspio dovesti Paula Pogbu u Manchester.

Dolaskom Mourinha, United se znatno pojačao, a u klub se vratio i sjajni francuski veznjak, koji je sezonama blistao u Juventusu.

Pogba (23) je 8. avgusta potpisao za Crvene vragove, koji su ga platili 89.3 miliona funti.

"Uh, bilo je baš teško uvjeriti Pogbu da dođe. Imali smo mnogo razgovora na telefon, puno SMS-ova smo razmijenili. Mislim da je također bio u kontaktu s menadžerom jednog velikog kluba, pa sam se morao potruditi da ga nagovorim da nam dođe", kazao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Smatra se da je Real Madrid taj veliki klub, a Pogba nije baš blistao na početku sezone, posebno loš je bio u derbiju protiv Cityja. No, vidjet ćemo šta će navijačima ponuditi u ostatku sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti