Crnogorska policija počela hapsiti: Navijače tjerali da potpišu jednostavnu izjavu

Pred večerašnji susret u Podgorici

Crnogorska policija počela hapsiti: Navijače tjerali da potpišu jednostavnu izjavu

Crnogorska policija je ovih dana imala pune ruke posla, a posebno će ga imati večeras obzirom da je na rasporedu susret u okviru Lige nacija u kojem će se sastati Crna Gora i Srbija.

Iako je susret na rasporedu tek večeras, crnogorska policija je nekoliko dana prije meča počela raditi na tome da sve protekne u mirnoj atmosferi, pa su poduzete i određene mjere.

Jedna od tih mjera je bila i privođenje nekoliko desetina momaka iz Podgorice i Bara koji su navodno prepoznati kao navijači Partizana, Crvene zvezde i reprezentacije Srbije.

Pomenuti momci su privedeni u stanicu gdje im je bilo naređeno da moraju potpisati već pripremljenu izjavu u kojoj piše da neće prisustvovati utakmici u Podgorici. Osim toga, na izjavi se svaki od njih navodi kao državljanin Srbije.

"Dobili smo pozive da se javimo u policiju. Tamo nas je čekao inspektor, vrlo se korektno ponašao. Dao nam je unaprijed pripremljenu izjavu koju smo mi trebali da potpišemo. Pisalo je u izjavi da nećemo ići na fudbalsku utakmicu", reklo je nekoliko momaka crnogorskom portalu 'Borba' te su dodali:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Pisalo je moje ime i prezime, pored toga da se izjašnjavam kao Srbin i u nastavku da svojevoljno izjavljujem da neću biti na stadionu za vrijeme odigravanja utakmice".

Podsjetimo, Crna Gora i Srbija susret u Ligi nacija igraju večeras s početkom od 20.45 sati.

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Bravine jedni i drugi
2 8
damir bosnjak
tako se sa stokom radi..kad neces fino..e onda ovako...pozdrav cg policiji i sistemu..i aBd i mi da uspostavimo vrlo brzo sistem u kome nema mjesta nasilju mrznji
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi