Mourinho želi opustošiti Tottenham
Foto: EPA

I Dier na listi pojačanja

Mourinho želi opustošiti Tottenham

Midhat Šljivak

Rukovodstvo Manchester Uniteda uveliko se sprema za ljetni prelazni rok.

Menadžer tima Jose Mourinho ima svoje želje pred novu transfer ludnicu, a posebno je Portugalac okrenut ka fudbalerima Tottenhama.

Nakon što je izrazio želju za dovođenjem defanzivaca Tobyja Alderweirelda i Dannyja Rosea, put Old Trafforda mogao bi i veznjak Eric Dier.

United je ranije pokazivao veliki interes za Diera. Međutim, Spursi nisu željeli prodavati svoje igrače, no ljeto donosi nove izazove i novi interes Crvenih đavola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čelnici ekipe sa Teatra snova poslaće ponudu za sjajnog veznjaka vrijednu 55 miliona funti. Također, vjeruje se da će stići ponude i za Alderweirelda i Rosea, pa bi Mourinho mogao poprilično opustošiti londonski tim u narednom prelaznom roku.

Dier je vezan ugovorom za Tottenham do 2021. godine, a Mourinho ga u svom timu vidi kao nasljednika za Michaela Carricka, koji odlazi u penziju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi