Mourinho želi Pjanića na Old Traffordu

Činit će tandem sa Ibrahimovićem?

Mourinho želi Pjanića na Old Traffordu

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nalazi se na meti Manchester Uniteda, javljaju britanski mediji.

Novi menadžer Crvenih đavola Jose Mourinho veliki je fan našeg fudbalera u kojem vidi zamjenu za Juana Matu, koji će gotovo sigurno napustiti klub.

Navijači Uniteda dobro pamte Malog princa, koji je u prijateljskoj utakmici odigranoj u Denveru prije dvije godine njihovom klubu postigao gol sa suprotne polovine terena. Tada je na golu Crvenih đavola stajao Ben Amos, a Roma je izgubila rezultatom 3:2.

Manchester United naredne sezone želi ponovo osvojiti šampionsku titulu u Engleskoj, a ovog ljeta će krenuti po velika pojačanja. Transfer Zlatana Ibrahimovića je već dogovoren, a u slučaju dolaska i Miralema Pjanića Crveni đavoli bi imali zaista sjajan tim i velike šanse za povratak na tron.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Miralem Pjanić je igrajući za Romu u prošloj sezoni postigao 10 golova i upisao 12 asistencija u Seriji A i uvršten je u najbolji tim italijanskog prvenstva u sezoni.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi