Mourinho žestoko prozvao Solskjaera: "Volio bih da imam njegov posao, on priča samo o budućnosti"

Portugalac bez dlake na jeziku

Mourinho žestoko prozvao Solskjaera: "Volio bih da imam njegov posao, on priča samo o budućnosti"

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho jučer je dobio veliki aplauz kada se pojavio na tribinama Old Trafforda.

Mourinho je pratio veliki derbi Manchester Uniteda i Liverpoola i dočekan je velikim aplauzom domaćih navijača iako je dobio otkau u decembru prošle godine na klupi Crvenih đavola.

Nakon utakmice Mourinho nije bio baš zadovoljan igrom svog bivšeg kluba koji nije baš napredovao od njegovog odlaska. Portugalac je poručio da bi bio itekako sretan da je sada trener Uniteda, te da ima privilegije koje ima Ole Gunnar Solskjaer.

"Volio bih naći posao kao što ima Solskjaer. On priča samo o budućnosti otkako je došao u Unitedu", poručio je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da je Mourinho i dalje nezadovoljan što je dobio otkaz iako je imao mnogo bolje rezultate koje ima Solskjaer, ali čelnici Uniteda još uvijek itekako vjeruju norveškom stručnjaku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Red
ole je tu 10 mjeseci, ti si imao 2,5 godine i 400 miliona si potrosio.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi