Mourinho zna kada će doći u United

Portugalac ne odustaje od Old Trafforda

Mourinho zna kada će doći u United

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho vjeruje da će postati menadžer Manchester Uniteda u narednih šest mjeseci.

Portugalac je prije mjesec dana dobio otkaz na klupi Chelseaja i tada su počele špekulacije da bi na klupi Uniteda mogao zamijeniti Louisa van Gaala. United danas očekuje derbi protiv Liverpoola, a u slučaju poraza ovo bi mogla biti zadnja utakmica za Van Gaala na klupi Crvenih đavola.

Prema pisanju The Sun magazina Mourinho je priznao svojim prijateljima da vjeruje da će u narednih šest mjeseci preuzeti trenerskom mjesto kluba sa Old Trafforda. Navodno, Mourinho je u svakodnevnom kontaktu sa Sir Alexom Fergusonom s kojim je već dogovorio detalje ugovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Uniteda s nestrpljenjem čekaju dolazak Mourinha, a gotovo na svakoj domaćoj utakmici u posljednjih nekoliko sedmica skandiraju njegovo ime. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije