Mourinhov šou od četiri minute i 19 sekundi

Na presicu je došao pola sata ranije

Mourinhov šou od četiri minute i 19 sekundi

E. Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho imao je novi šou na press konferenciji.

Mourinho je došao pola sata prije početka presice, pa je većina novinara na Old Traffordu propustila njegovo izlaganje.

I ne samo da je došao pola sata ranije, nego je presica trajala, pazite sad, četiri minute i 19 sekundi. Oni malobrojni novinari koji su uspjeli da ga 'ulove' raspitivali su se o njegovom odnosu sa potpredsjednikom kluba Edom Woodardom.

Naime, britanske novine su pisale kako je Mou jako nezadovoljan i da bi već dao otkaz da nije trener Uniteda. Portugalac očito nije zadovoljan jer mu Woodward nije doveo nijednog kvalitetnog igrača, posebno ne stopera (Maguire, Boateng, Alderweireld...)

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, Mou se nije dao, nije želio previše otkrivati poslovne tajne, a na pitanje o igrama Uniteda u početku sezone, tek je rekao da "dobili smo Leicester i protiv Brightona smo poraženi i igrali smo loše".

Bilo je pokušaja od strane novinara da izvuku što sočnije detalje za naslove, ali Portugalac je uglavnom sarkastično odgovarao, ali je istakao kako se nada pobjedi nad Tottenhamom u derbiju kola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi