Mourinhova izjava spustila na zemlju njegove kritičare

"Oni bi da izbrišu 16 godina moje karijere"

Mourinhova izjava spustila na zemlju njegove kritičare

Ekipa Manchestera ne igra naročito dobro u posljednje vrijeme.

Nakon tri vezana poraza (dva u Premiershipu i jedan u Evropa ligi), ekipa koju sa klupe predvodi Jose Mourinho uspjela je sinoć slaviti u Liga kupu i prekinuti crni niz.

Ipak, još uvijek stiže dosta kritika na račun Josea Mourinha, a neki idu tako daleko pa tvrde da je Mourinho 'pročitana knjiga'.

Portugalski stručnjak odlučio je za Klupsku TV progovoriti o ovim kritikama te poručiti svima šta misli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znam da dio fudbalskih Einsteina, a fudbal je pun Einsteina, želi izbrisati 16 godina moje karijere! I ne samo to, oni žele izbrisati i nevjerojatnu historiju ovog kluba. No to je fudbal, pun Einsteina, koji u tome neće uspjeti", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi