Moussa Dembele kolabirao na treningu Atletica, trenutno je u bolnici

Potresna scena

Moussa Dembele kolabirao na treningu Atletica, trenutno je u bolnici

Edmir Škorić

Napadač Atletico Madrida Moussa Dembele zabrinuo je sve ljubitelje nogometa nakon što je tokom današnjeg treninga pao u nesvijest.

Dembele, koji je u januaru stigao iz Lyona na posudbu u Atletico, kolabirao je tokom istezanja na današnjem treningu Madriđana.

U utorak je trenirao s ostatkom igrača koji su još uvijek u Madridu za vrijeme međunarodne pauze, a sve je šokirao kada je iznenada pao na travu.

Prema izvješćima, 24-godišnjak je na trenutak izgubio svijest, ali je kasnije uspio sam da napusti teren.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trenutno se nalazi u bolnici kako bi se obavili detaljni medicinski pregledi.[twitter]https://twitter.com/FutbolBible/status/1374419502041997314[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi