Moutinho strijelac u pobjedi Porta

Veznjak Porta igrat će protiv naše reprezentacije

Moutinho strijelac u pobjedi Porta

Porto je večeras u okviru prve utakmice devetog kola portugalskog prvenstva savladao Ferreiru na svom terenu sa 3:0, a strijelac jednog gola bio je Joao Moutinho.

Domaći su u potpunosti nadigrali goste, ali do prednosti su došli tek u finišu prvog poluvremena i to autogolom Lorenza Melgareja, da bi Porto u drugom dijelu utakmice postigao još dva gola.

Prvo je Kleber udvostručio prednost domaćih u 64. minuti, da bi strijelac drugog gola u 84. minuti asistirao Joaou Moutinhu, koji će igrati u baražu za Evropsko prvenstvo protiv naše reprezentacije, za konačnih 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.