Moyes: Fellaini je trebao dobiti crveni karton

Škot razočaran potezom svog veznjaka

Moyes: Fellaini je trebao dobiti crveni karton

Trener Evertona, David Moyes izjavio je kako je Fellainijevo udaranje Shawcrossa neprihvatljivo.

Podsjetimo, Belgijanac je u susretu Evertona i Stoke Cityja u jednom od njihovih mnogobrojnih duela, na nesportski način glavom udario engleskog defanzivca.

 

Bilo kako bilo, Moyes, koji je nakon susreta vidio šta se desilo je izjavio kako je nezadovoljan ovim potezom svog igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Rekao sam im u svlačionici da to nije prihvatljivo. Kao trener, ja neću prihvatiti da on to radi. Neki treneri bi se skrivali i rekli bi kako ništa nisu vidjeli. Ja vam odgovaram iskreno i direktno. Danas je trebao biti cvenih kartona ukoliko je sudija vidio šta se desilo", rekao je Moyes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.