Moyes Hughesu: Zaboravi Lescotta

Moyes Hughesu: Zaboravi Lescotta

Edmir Škorić

David Moyes, trener Evertona, rekao je treneru Manchester Cityja Mark Hughesu da zaboravi na potpisivanje Joleona Lescotta, te da na Goodison Parku ne žele prodati svog ponajboljeg igrača.

Mark Hughes je ovog ljeta želio dovesti Joleona Lescotta, no dva puta je sa Goodison Parka dobivao negativne odgovore. Lescott je u petak sa Evertonom odigrao prijateljsku utakmicu protiv Malage, gdje su Englezi pobijedili rezultatom 2:1, a trener Moyes oduševljen je profesionalošću svog igrača.

"Joleon je igrao jako dobro, bio je odličan. I bilo je potrebno samo čuti reakciju publike na njega, oni znaju da je ispravno ono što mi radimo. Puno navijača je uz njega, te je s pravom tako."

"Ovdje se slažemo, rekli smo smo svima na kraju prošle sezone da ne želimo prodavati svoje igrače i, kao što vidite, još uvijek su tu", završio je Moyes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.