Moyes izrazio želju da ponovno vodi bivši klub

Želi nazad u Manchester United

Moyes izrazio želju da ponovno vodi bivši klub

S. Bošković

David Moyes otkrio je da bi se rado vratio na klupu Manchester Uniteda. 

Škotski stručnjak je 2013. godine sjedio na klupi Manchester Uniteda, gdje je došao kao nasljednik Sir Alexa Fergusona, no zbog loših rezultata dobio je otkaz nakon samo deset mjeseci. 

Ni Louisu van Gaalu ne ide bolje na klupi Crvenih đavole, te su glasine o odlasku holandskog stručnjaka sve glasnije. 

"Imao sam sjajne igrače kad se sam 2013. godine preuzeo Manchester United nakon Sir Alexa Fergusona, no deset mjeseci nije bilo dovoljno da se stvori neki veliki uspjeh", rekao je Moyes, te je još dodao: 

"Ponovno bih volio da vodim Manchester United. Veoma mali broj trenera na svijetu bi odbilo taj posao", zaključio je bivši trener Evertona i Real Sociedada. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi napomenuti da je Moyes s Manchester Unitedom u sezoni 2013/14 završio sedmi na ljestvici engleske Premier lige, a nije se proslavio ni na evropskoj sceni.  

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.