Moyes odmah nakon preuzimanja West Hama dovodi pojačanje iz Chelseaja?
Moyes želi dovesti Girouda u januaru

Čekićari se uključili u utrku za iskusnog napadača

Moyes odmah nakon preuzimanja West Hama dovodi pojačanje iz Chelseaja?

S. Pašalić

David Moyes je ponovo preuzeo West Ham nakon što je Manuel Pellegrini dobio otkaz.

Čekićari su ušli u jako lošu seriju rezultata zbog čega se nakon 19 odigranih utakmica nalaze na 17. mjestu Premier lige.

Moyes je odmah krenuo u potragu za pojačanjima za januar, a engleski mediji pišu da je napadač Chelseaja, Olivier Giroud, na meti novog trenera West Hama.

Francuzu na ljeto ističe ugovor i neće potpisati novi, te ga mnogi klubovi žele već u januaru dovesti u svoje redove, a najviše se spominju Inter i Glasgow Rangersi.

Giroud nema sezonu za pamćenje u Chelseaju i upisao je samo sedam nastupa, te je postigao samo jedan gol.

Iako je možda njegovo najbolje vrijeme prošlo, on ima dovoljno iskustva da može pomoći West Hamu kako bi u nastavku sezone osigurao opstanak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi