Moyes se nada da će dovesti Donovana

Moyes se nada da će dovesti Donovana

David Moyes se nada da će uspjeti ponovo dovesti Landona Donovana iz LA Galaxyja kada se završi sezona u američkom prvenstvu.

Donovan je bio na posudbi u Evertonu u sezoni 2009/10 u toku pauze u američkom prvenstvu, a zaradio je velike simpatije navijača Karamela.

"Vjerovatno ćemo ponovo pokušati dovesti Donovana na posudbu. Vidjet ćemo da li postoji interesa za to sa druge strane", rekao je David Moyes.

"On je za vrijeme posudbe ovdje bio popularan među navijačima. Dobili smo tada na brzini i širini na desnoj strani. Mislim da je nerealno da s njim potpišemo stalni ugovor, jer se LA Galaxy s tim ne bi složio", dodao je menadžer Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.