Moyes želi Cityjev duo

Škotski stručnjak nezadovoljan napadačima

Moyes želi Cityjev duo

Već od ranije na meti menadžera Evertona, Davida Moyesa nalazo se Roque Santa Cruz, a sada prema TalkSportu želi još jednog napadača Manchester Cityja, Emmanuela Adebayora.

David Moyes nije zadovoljan učinkom svojih napadača u dosadašnjem dijelu sezone. Prvi strijealc tima je veznjak Tim Cahill koji je do sada postigao osam golova.

Everton je ograničen sa sredstvima, tako da će navodno pokušati ovaj Cityjev duo dovesti na Goodison Park na posudbu.

Karamele također čekaju odgovor iz LA Galaxyja u vezi Landona Donovana. Naime, poslali su ponudu za tromjesečnu posudbu kao i prošle sezone kada je 28-godišnji veznjak igrao sa dosta uspjeha na Goodisonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.