Možda ga ne ide na terenu, ali van njega je pravi heroj

Sjajan potez Lindelofa

Možda ga ne ide na terenu, ali van njega je pravi heroj

Esmer Oštraković

Nogometaša Manchester Uniteda, Victora Lindelofa, možda u posljednje vrijeme i nije najbolje išlo na zelenom terenu, ali je zato van njega postao apsolutni heroj.

naime, on je u svom rodnom gradu Vasterasu spriječio krađu torbice, te je zadržao kradljivca sve dok policija nije stigla.

"Muškarac koji je intervenisao bio je sportski građen, a policija mu se zahvaljuje na brzoj i razumnoj reakciji koja je vratila imovinu u ruke vlasnika", pisalo je u policijskom izvještaju.

Lindelof nije želio davati nikakve izjave povodom svega što se dogodilo, ali je je otkriveno da je sustigao muškarca u tridesetim godinama, te ga zadržao do dolaska policije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim toga, otkriveno je da se sam incident dogodio u jutarnjim satima, a osim Lindelofa svemu je svjedočila i njegova supruga Maja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi