Možda je neka greška? Ocjena Adame Traorea za snagu na FIFA 21 sve šokirala

Bolji čak i Jordan Henderson

Možda je neka greška? Ocjena Adame Traorea za snagu na FIFA 21 sve šokirala

E. Čaušević

Ljubitelji igrica s nestrpljenjem očekuju da EA Sports pusti u prodaju FIFA 21.

EA Sports je nedavno najavio da će novo izdanje FIFA igrice biti pušteno u prodaju 6. oktobra. Dok se čeka promocija FIFA 21 iz EA Sportsa odlučili su da otkriju ocjene fudbalera na novom izdanju ove igrice.

Danas je na red došao igrač Wolverhamptona, Adama Traore, koji je saznao svoju ocjenu. No, svi su bili iznenađeni kada su vidjeli kakvu ocjenu ima Traore za snagu.

Španac je poznat po svojoj nevjerovatnoj fizičkoj građi i zbog toga su se mnogi šokirali kada su vidjeli da mu je ocjena za snagu svega 81. Od njega čak bolju ocjenu u tom segmentu imaju igrači poput Jordana Hendersona, Kylea Walkera, Davida de Gee...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, Traorea krasi i njegova brzina, a ocjena za to mu je čak 96. Kada se sve uzme u prilog odlučeno je da mu je konačna ocjena 79 što i nije toliko loše.

Top Komentari

ThrillerHz
Ovo je njegova kartica s FIFA20, a ne FIFA21, opet se brukate...
1 2
Arnel925
Slabo trenira
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi