Možda ne ide u Rusiju, ali je pred njim veliki transfer
Počinju intenzivniji pregovori (Foto: EPA)

Martial napušta United

Možda ne ide u Rusiju, ali je pred njim veliki transfer

M. Šljivak

Anthony Martial ne putuje sa reprezentacijom Francuske na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, ali ga ovog ljeta očekuje veliki transfer.

Sjajni fudbaler je odbio produžiti saradnju sa Crvenim đavolima i odlučio se na odlazak sa Old Trafforda, a kako stvari stoje neće daleko otići.

Iako je torinski Juventus bio blizu realizacije njegovog transfera, Martial je za sada mnogo bliži ekipi Tottenhama i vrlo je moguće da će londonski klub angažovati 22-godišnjeg napadača.

Današnje izdanje Daily Maila donosi informacije koje će se veoma dopasti navijačima Spursa.

"Tottenham će tokom naredne sedmice pojačati intenzitet pregovora sa Anthonyjem Martialom. Klub iz Londona planira razgovore sa čelnicima Uniteda oko ovog transfera, a Martial je na vrhu liste želja menadžera Mauricija Pochettina", navodi Daily Mail.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije poznata cifra koju će Tottenham ponuditi za Francuza, a ako Martial dođe u redove ovog tima, Spursi će znatno pojačati ionako vrhunski ofanzivni red kojeg predvodi Harry Kane.

Martial je u United stigao za 60 miliona funti 2015. godine iz Monaca, ali se nije previše naigrao na Teatru snova i uglavnom je šansu za igru dobijao sa klupe.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi