6

Komentari (6)

user1597081867
Najbolj je da ostane u Romi ili da ide u MILANO A VREDI ON JOŠ VIŠE OD 20.MILIONA SAMO MU TREBA DAVATI LOPTE JOŠ JE ON MLAD ŽELIM MU SREĆO I AKBD USPJEHA JOŠ
Hare
Da je godinu ili dvije mlađi, to bi bilo realno, čak i više, ali već je ušao u pozne godine, pa ta cijena i nije baš moguća
Fele
Teško da će neko platiti 20 miliona.
forza_juve
Uvijek ima neka trampa
Hakkinen
@Fele pa i neka da 30 mil. evra šta za Edina to znači?
Već je 6-tu godinu u Romi još kapiten jer ima istu platu kao i zadnjih godina.
Plus rodilo mu se dvoje djece treba treće i VJERUJ MI jer mi je drug.
Njemu ne treba više ništa ima za unuče svoje. I ovo što igra sada igra jer voli loptu i j.g već 20 godina i više trenira putuje igra, ali za razliku od prije otac će biti troje djece i on će ostati živjeti na relaciji Rim-Sarajevo.
Na kraju... uzeo je on cifru od Njemačke, Engleske pa do Italije ali njemu pare nisu sve u životu.
Jer smo prijatelji od 3-će godine za rođendan mi je kupio Audi Q7 12.2018
Pozdrav
Fele
Nisam ja nista rekao protiv Edina. Ja licno bi volio i Real sutra da da 100 miliona za njega. Cifra od 20 miliona je stavljena jer vjeruj da nece niko dat u situaciji kakva je trenutno za igraca od 34 godine. Teba realno gledati trziste.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti