Može li iko objasniti ovu "sudijsku reakciju" Mikea Deana?

Šta je želio pokazati?

Može li iko objasniti ovu "sudijsku reakciju" Mikea Deana?

Swansea je golom Bonyja za pobjedu od 2:1 eliminisao Manchester United iz FA Cupa, a Moyesu se nakon još jednog poraza na Old Traffordu sasvim sigurno trese stolica.

Ipak današnji susret, pored iznenađujuće eliminacije Crvenih đavola obilježila je još jedna poprilično komična, ali i nejasna situacija.

Glavni arbitar meča između Uniteda i Swanseaja bio je Mike Dean, jedan od najboljih engleskih sudija. Nakon što je Dean u jednoj situaciju pustio prednost za Labudove, gostujući fudbaleri su izgubili loptu, a glavni arbitar meča kao da je bio razočaran lošom predajom lopte.

Je li zbog toga ovako reagovao?

Potražite više informacija na temu Premier league:

hYHM2WgxvgA

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti