Može li Rudar iznenaditi Zrinjski: "Imaju jako mala mana"
FOTO: FK Rudar Prijedor

Nadaju se bodovima

Može li Rudar iznenaditi Zrinjski: "Imaju jako mala mana"

Samir Mlaćo
Rudar iz Prijedora drugi dio sezone će otvoriti u nedjelju.

U Prijedor stiže HŠK Zrinjski, a Marko Tešić je svjestan šta to znači. Jesenji prvak je favorit, no i domaći imaju svoju računicu.

“Nakon dva i po mjeseca ulazimo u takmičarski ritam, Zrinjski igra najbolji fudbal, ima najbolji napad, odbranu, pojedince. Pred nama je zahtjevna utakmica, mnogi su ih već proglasili prvacima ali ima još da se igra. Sigurno da su u sjajnoj formi i ako nastave kao u jesenjem dijelu brzo će da ovjere titulu. Izazov za nas je svakako ovaj meč, poslije dobro odrađenih priprema. Ranije sam govorio, sve ono što smo dobro uvježbavali na pripremama prenijeli na utakmice. Analizirali smo ih pokušaćemo neke mane da iskoristimo iako imaju jako malo mana. Nadamo se pozitivnom rezultatu“, rekao je trener Rudara Marko Tešić.

Zbog kartona u redovima Rudara neće biti Ilije Danilovića i Nemanje Pekije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč se igra u nedjelju u 13 sati.

Top Komentari

plemic
tko misli da može, nek' igra keca i uplati cijelu plaću.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi