Nermin Hodžić se vratio u BiH i ponovo potpisao za Rudar iz Prijedora
Foto: FK Rudar Prijedor

Stigao na posudbu

Nermin Hodžić se vratio u BiH i ponovo potpisao za Rudar iz Prijedora · Zvanično

E. Čaušević

Igrači prijedorskog Rudara pripremaju za nastavak sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Rudar se nakon prvog dijela sezone nalazi na devetoj poziciji i ima 16 osvojenih bodova koliko su skupili još Posušje i Leotar.

Fudbaleri Rudara se punom parom spremaju za nastavak sezone, a igrački kadar će biti nešto drugačiji u odnosu na prvi dio.

Rudar je danas ozvaničio dolazak novog pojačanja, a riječ je o Nerminu Hodžiću koji će u Prijedoru igrati do kraja sezone na posudbi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hodžić je u Rudar stigao iz Domžala i dogovorena je posudba do kraja ove sezone. Ovaj 27-godišnjak je nastupao za Rudar 2014. godine, a pored toga igrao je još za Goricu, Belkesispor, Adanu Demirspor, Lučko, Podgrmeč i Tuzla City.

Top Komentari

Goran86
Nije uspio, daj sta das..
1 0
BikKojiSjedi
Odlican posao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi