Dvije utakmice danas privlače posebnu pažnju
Foto - EPA

Dva velika derbija

Dvije utakmice danas privlače posebnu pažnju

M. Šljivak

Prvenstva širom Evrope nastavljaju se ovog vikenda, a danas posebnu pažnju ljubitelja fudbala izazivaju dvije utakmice.

U 12. kolu engleskog Premiershipa na Old Traffordu će se susresti gradski rivali Manchester United i Manchester City.

Naravno, očekuje se istinski spektakl, ali u ovaj meč timovi ulaze u različitim raspoloženjima. Unitedovo je itekako loše jer su ispali iz Lige prvaka, pa bi eventualnom pobjedom protiv velikog rivala vratili samopouzdanje.

Mozzart vidi City kao popriličnog favorita u ovom meču. Kvota je itekako privlačna, ali isto tako je i na United. Opkladu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

Još jedan gradski derbi privući će ogromnu pažnju, a to je duel madridskih rivala Reala i Atletica.

Atletico ove sezone igra fenomenalno. Sa dvije utakmice manje od većine klubova je prvi na tabeli i bez poraza je u 10 odigranih mečeva.

Sa druge strane Real Madrid se uspio uz dosta muke plasirati u nokatu fazu Lige prvaka, ali njihove igre toplo-hladno zabrinjavaju apsolutno sve.

Ipak, Real je u Mozzartu blagi favorit. Kvote su zaista sjajne i za ovaj meč, a svoju opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.