Mravac, Malić i Muratović podijelili bodove

Mravac, Malić i Muratović podijelili bodove

Na rasporedu danas je bila samo jedna utakmica austrijske T-Mobile Bundeslige u kojoj su se sastali Mattersburg i Šturm, te podijelili bodove.

Ilco Naumoski je već u 2. minuti doveo domaće u vodstvo, ali prije odlaska na odmor Šturm je uspio izjednačiti preko Patricka Wolfa.

Nakon sat vremena igre gosti su došli do vodstva, a ovaj put strijelac je bio Mario Haas. Na asistenciju Imrea Szabicsa Šutrm je povećao vodstvo na 1:3.

U posljednjim trenucima utakmice postignuta su dva gola. Patrick Burger i Ilco Naumoski donijeli su bod Mattersburgu.

Od prve minute stoperski par Mattersburga činili su Adnan Mravac, naš reprezentativac i Nedjeljko Malić, nekadašnji član našeg mladog nacionalnog tima, dok je sa druge strane u igru ušao u 83. minuti Samir Muratović, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije