MSN otkrio čelnicima kluba kojeg igrača žele u Barci
Foto: EPA

Coutinho najveća želja Barcelone

MSN otkrio čelnicima kluba kojeg igrača žele u Barci

Endin Čaušević

Barcelona će ovog ljeta pokušati dovesti nekoliko zvučnih pojačanja, a na listi želja katalonskog kluba nalazi se par fudbalera.

Katalonci će ovog ljeta biti primorati da dovedu novog trenera jer je Luis Enrique potvrdio nedavno da će napustiti klubu Barce. Španski stručnjak s ovim klubom ima ugovor do kraja ove sezone, a čelnici Barce mu nisu ponudili novi.

Pored novog trenera na Nou Camp će sigurno doći i nekolik onovih fudbalera. Ipak, jedno ime se posebno ističe, a to je igrač Liverpoola, Phillippe Coutinho. Njegov dolazak bi mogao biti ostvaren jer na tome insistiraju tri Barcine najveće zvijezde.

Naime, španski mediji su prenijeli danas da su Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar poručili čelnicima kluba dao daju svoj maksimum kako bi Coutinho stigao na Nou Camp. Barca će morati u tom slučaju odriješiti kesu, a navodno bi mogli prodati Andrea Gomesa kako bi taj novac uložili u dolazak Coutinha.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi