Paco zadovoljan grijanjem klupe: Sretan sam u Barci!
Foto: EPA

Sjajni napadač zadovoljan

Paco zadovoljan grijanjem klupe: Sretan sam u Barci!

M. Šljivak

Napadač Barcelone Paco Alcacer zadovoljan je svojim statusom u Barceloni.

Ovaj 23-godišnji napadač je na Nou Camp stigao iz Valencije na početku sezone, ali se pored MSN trija nije naigrao.

Protiv Granade je sinoć upisao svoj treći gol u sezoni, a vjerovali ili ne, Alcacer je zadovoljan ulogom rezerve u timu s Nou Campa.

"Drago mi je što mogu pomoći timu na bilo koji način. Igrač mora biti pripremljen za meč u svakom terenu. Sinoć je teren bio jako težak, ali mi smo pokazali da smo izuzetni profesionalci. Nadamo se nastavku ovakvih igara", rekao je Alcacer.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sjajni napadač je ove sezone nastupio u svega 14 utakmica u Primeri. Na terenu je proveo ukupno 613 minuta, no izgleda kako njemu uloga džokera sasvim odgovara.

Pored Barce i Valencije Paco je jednu sezonu odigrao i na posudbi u Getafeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi