Muamba: Dobro se osjećam
Igrači Barcelone dali su podršku fudbaleru Boltona

Na svu sreću, oporavak ide dobro

Muamba: Dobro se osjećam

Doktor engleske ekipe Boltona izjavio je kako oporavak Fabricea Muambe teče sve bolje i da se mladi fudbaler postepeno oporavlja od posljedica srčanog udara.  

Potvrđeno je kako je Muamba danas razgovarao sa doktorima i porodicom, nakon teškog srčanog udara kojeg je pretrpio u subotu u susretu FA kupa protiv Tottenhama.

 

"Drago mi je da se Fabrice dobro oporavlja i da sve ide u najboljem redu. Kada sam danas bio kod njega u posjeti rekao mi je 'zdravo doktore'. Pitao sam ga kako je, a on mi je odgovorio da je dobro", rekao je doktor Boltona Jonathon Tobin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.